Jaarhoroscoop 2020

Wat staat je te wachten in 2020? Ontdek het in deze jaarhoroscoop voor 2020. We zullen hier alvast een tipje van de sluier oplichten.

Jaarhoroscoop Ram

Het jaar 2020 zal je van start gaan met allerlei goede voornemens waaraan je vol overgave en energie zal beginnen. Dankzij de energie en overgave die je hiervoor hebt zal je al in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar veel voor elkaar krijgen.

Het nieuwe jaar zal ook een jaar worden van financiële stabiliteit. Het zal je lukken om wat geld op zij te zetten en die bankrekening te laten groeien. Op het gebied van werk zal je stappen kunnen maken wat je op financieel gebied weer een extra steuntje in de rug zal geven.  

Jaarhoroscoop Stier

In het nieuwe jaar staan je grote veranderingen te wachten Stier. Het is gedaan met dingen voor je uitschuiven, het is tijd om de mouwen op te stropen en de dingen aan te pakken.

In het komende jaar zal je interessante nieuwe mensen ontmoeten die je leven zullen verrijken. Wellicht ligt er een nieuwe wending voor je liefdesleven of carrière aan de horizon. 

Jaarhoroscoop Tweelingen

Als Tweelingen ben je optimistisch wat zal blijken uit de start van het nieuwe jaar. Je hebt zin in het nieuwe jaar en vertrouwen in alles wat er in de toekomst op je pad zal komen. Met groot gemak zal je nieuwe contacten weten te leggen. Je liefdesleven zal in het nieuwe jaar wat intenser gaan worden, op een positieve manier wel te verstaan.

Met je werk staat er een switch te wachten. Dit kan een andere invulling van je functie zijn, een nieuwe functie of een nieuwe baan. Wees niet roekeloos en neem de tijd je beslissingen te evalueren alvorens je knopen doorhakt. 

Jaarhoroscoop Kreeft

Het nieuwe jaar zal voor de Kreeft rustig van start gaan. 2019 was een heftig en druk jaar en je hebt je voorgenomen om het een tandje rustiger aan te gaan doen in 2020. Het zal je lukken om uit de chaos te blijven wat je ruimte zal geven jezelf beter te leren ontdekken.

In de liefde zal alles stabiel zijn, dit ondanks dat je partner wat veranderingen zal meemaken. Jullie liefde zal in ieder geval stabiel blijven. De carrière zal in 2020 weleens in de lift kunnen geraken.

Jaarhoroscoop Leeuw

Het nieuwe jaar zal beginnen met een nasleep van het oude jaar. In 2020 wordt het jaar van keepin it real. Geen toneel meer voor jou Leeuw. Ook als het wat minder gaat zal je je kwetsbaar moeten leren opstellen. Met je positieve houding en uitwerking op anderen zal alles weer op rolletjes gaan lopen. Financieel zal je orde op zaken weten te stellen.

Op het gebied van de liefde zal het nieuwe jaar vol passie zijn. Passie die je mooi weet af te wisselen met momenten van diepe ontspanning en intens van elkaar genieten. 

Jaarhoroscoop Leeuw

Jaarhoroscoop Maagd

In het nieuwe jaar hou je wederom de touwtjes in handen. Verandering in je leven zal zijn dat je meer van je af zult bijten en meer voor jezelf zult opkomen. Geen enkele discussie zal je uit de weg gaan, zeker als het onderwerp je persoonlijk raakt.

Voor de single Maagd zal Cupido in het nieuwe jaar in de roos schieten. Voor de maagd met een partner zal het nieuwe jaar zorgen voor versterking en verdieping van de relatie. 

Jaarhoroscoop Weegschaal

In het nieuwe jaar zal je het roer omgooien Weegschaal. Het wordt tijd om jezelf centraler te stellen dan je tot nu toe hebt gedaan. Je zult leren om nee tegen anderen te zeggen. In het begin zal dit nog wat onwennig zijn maar je zult zien dat je snel steeds beter af zal gaan. En tot je verbazing neemt je omgeving dit goed op.

Op het gebied van de liefde zal 2020 een jaar vol passie worden. Met je werk besluit je minder intens je taken uit te gaan voeren om zodoende de stress uit je leven weg te halen. 

Jaarhoroscoop Schorpioen 

Ook in het nieuwe jaar zal je je eigen plannen blijven trekken, wat je goed af gaat. Het oude jaar eindigt vrij turbulent wat nog zijn naweeën zal hebben in de eerste maanden van 2020.

Op het gebied van de liefde wordt het tijd om af te rekenen met oud zeer indien je dit nog niet gedaan hebt. 2020 zal gemarkeerd worden door veel liefdesgeluk, of je nu single bent of al een partner hebt. 

Jaarhoroscoop Boogschutter

Het nieuwe jaar zal je knallend ingaan. Uit moeilijke situaties zal je altijd een uitweg vinden dankzij het feit dat je een optimist bent. Op financieel gebied zal je de wind in de zeilen hebben. Dit dankzij je positieve instelling en je eigen inzet.

Op het gebied van de liefde zullen jullie dichterbij elkaar komen te staan. Geniet van de liefdesontdekkingsreis die je in het nieuwe jaar te wachten staat. 

Jaarhoroscoop Boogschutter

Jaarhoroscoop Steenbok

Je zult het oude achter je laten en vol energie beginnen aan je nieuwe toekomstplannen. Je leert luisteren en handelen naar je onderbuik gevoel wat je zeker geen windeieren zal leggen. Je zal vaker kiezen voor jezelf en andere hun eigen problemen gunnen, wat overigens allerminst betekent dat je je egoïstisch zal gaan instellen.

Op het gebied van je carrière wordt het een jaartje van consolideren van eerder bereikte doelen. Dit geeft je meer ruimte in de privésfeer zodat je relatie daarvan zal profiteren. 

Jaarhoroscoop Waterman

Dit jaar leer je om te accepteren dat je anders bent dan anderen. Sterker nog, je zult leren dit te omarmen en dit om te buigen tot je sterkste punten, hetgeen jou zo uniek maakt. Financieel gezien zal het een stabiel jaar worden.

Door achter je geliefde te staan in de keuzes die hij of zij dit jaar zal moeten maken zal jullie relatie sterker en intenser dan ooit worden. 

Jaarhoroscoop Vissen

Als Vissen heb je jezelf aangeleerd om altijd om obstakels heen te zwemmen. In dat opzicht wordt 2020 het jaar van de veranderingen. Je zult niet meer om obstakels heen zwemmen maar er voor kiezen er dwars doorheen te beuken.

Je partner is waarschijnlijk je tegenpool. Dit gaf in het verleden nog wel eens wat strubbelingen maar je zult zien dat het met de relatie beter dan ooit zal gaan als je deze tegenstellingen leert omarmen.